Butik: Tasken

Bumbag Re-designed

kr. 500.00

Tasken er foroven opdelt i 2 store rum, det bagerste rum har en mindre lynlåslomme i siden, til diverse. På fronten af tasken ses 4 mindre lynlåslommer, der udover at være praktiske, fremmer det rå og unikke ved lige netop denne style. Længden på remmen kan justeres, så den kan bæres som crossbody.

Den er helt perfekt på farten til at holde de få ting, der er absolut nødvendige til hverdagen

Fås i sort, walnut og burned tan

Mål: H: 25 x TOP W: 34 cm

Tasken i sort er lavet i en Goat kvalitet, Walnut og burned tan i Urban kvalitet.

Om Goat kvaliteten: (sort)
Goat kvaliteten er, som navnet indikerer, lavet af skindet fra en ged, og bruges derfor primært til mindre styles. Før tasken bliver fremstillet, bliver skindet farvet og vasket. Dette giver tasken en solid farve og den bløde følelse. Efter tasken har gennemgået denne proces bliver der tilføjet en belægnings lak samt voks til tasken, dette fremhæver det autentiske samt praktiske ved lige netop denne kvalitet.

Om urban kvaliteten: (walnut og burned tan)
Urban kvaliteten er et naturligt farvet kvæg-læder.
Inden overfladen er færdiggjort behandles den med farvestof, for at bibeholde det originale kornmønster i det rå læder.
Kvaliteten defineres af dets naturlige samt bløde udtryk og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle særpræg. Efter tasken er farvet, bliver der manuelt påført en let voks på overfladen, til at afvise snavs og andre væsker når tasken tages i brug. Denne læder kvalitet bliver særligt smukkere og smukkere med tiden, da tasken skaber et naturligt patina i det rå skind som den bliver brugt.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020