Butik: Bog & Idé
Fransk Bistro + Vinens Historie
Den oprindelige pris var: kr. 799.90.kr. 500.00Den aktuelle pris er: kr. 500.00.
I FRANSK BISTRO deler den kendte restauratør Stéphane Reynaud 250 af de bedste opskrifter fra bistroen, og 100 vine til at ledsage dem. Der er løgtærter, terriner, østers, gryderetter, ostefade og selvfølgelig desserter! Du finder også kort over østersopdrætsområderne og alt, hvad du behøver at vide om aperitiffer, øl og kaffe. Det er retter ligesom fra din yndlingsbistro: små, fine delikatesser, solide, mættende klassikere og højtelskede franske desserter, inklusive det helt rigtige udvalg af vine.
Vinens historie er et af vinlitteraturens hovedværker. Hugh Johnson fortæller vidende, humoristisk og med suverænt overblik vinens eventyrlige historie – fra Georgien, hvor der blev dyrket druer for 7.000 år siden, over Mesopotamien, Babylon, Egypten, Grækenland, Rom, Spanien og Frankrig – op til i dag. Vi hører også om Koranens holdning til vin, klostrenes betydning, vindyrkning og -handel i middelalderen, Karl den Stores betydning, de vigtige druer og vine, vinflaskens og korkproppens historie. Han kommer omkring alle tænkelige emner, der er relaterede til vin.


