Butik: Intersport

Hâws Thurø 3-i-1 smart fryer

kr. 750.00

Miniovnen kombinerer ovn, airfryer og dehydrator i énmaskine, med forskellige funktioner såsom bagning,ristning, dehydrering, airfrying, grillning eller rotisserie.

Den er lavet i et flot og pladsbesparende design og passerind overalt – ideel til det lille køkken. Lav nemt en masselækre retter – uden at tilsætte olie. Med ovnvolumen på 15liter passer den perfekt til 2-3 personer.

Timeren kan indstilles 0–990 minutter og temperaturenindstilles op til 230°C (afhængig af program). Der medfølgerbageplade, roterende airfryerkurv, airfryerkurv, rist,bageplade, håndtag og grillspyd.

På LED touch-skærmen er der 14 forudindstilledeprogrammer (pommes frites, kyllingevinger, pizza, steak,fisk, toast, kylling, grill, grøntsager, optø, yoghurt, bag,dehydrer og hold varm), så du kan nemt komme i gang meddine yndlingsretter.

Luften i miniovnen cirkulerer hurtigere og opvarmnings-og tilberedningstiden forkortes derfor sammenlignetmed en traditionel ovn. Den forkortede opvarmnings- ogtilberedningstid kan spare på din elregning.

Indvendige mål: 27,5 x 17,8 x 25,8 cm

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020